Hvalpe / I-Kuld 2021

I-kuld 2021

Vores to hunde Sally og Ozzi har været på date. En kombination vi kender godt og som har givet rigtig fine hvalpe. Vi har Greta fra sidste år, læs mere her.
 
Sallys hvalpe ankom mandag formiddag 6. september 2021, dagen før termin. Efter en noget langtrukken opstart fra søndag formiddag, natten med tømning hver time og så var der endelig tegn på aktiv fødsel tidlig mandag morgen. Selvom Sally havde gode presseveer, kunne vi ikke ane en hvalps ankomst, så for at være på den sikre side, kørte vi til vores dygtige reproduktionsdyrlæge i Ølby, som hjalp Sally med at få forløst den første hvalp, som var lidt til den store side for at være den første, en pige. Det gjorde av på Sally. Så gik det ellers hurtig hjemad igen, ingen født i bilen, men skal sige der var travlt da vi landede herhjemme igen. Indenfor 2 timer nåede vi at få en hvalp født i Køge, kører hjem og så tage imod de andre fem hjemme i fødekassen, en dreng, en pige og så tre drenge.
 
Hvalpene er flyttet til deres nye familier.
 
Mor: Casa Bichons Celine Dion aka Sally
Casa Bichons Celine Dion
Titel: KLBJTW16
Sundhed: Patella 0/0. Øjenattest 2016, 2018, 2020 og 2021 intet påvist. Hjerte OK. Komplet saksebid 6/6. Derudover er Sally DKK mentaltestet.
Højde 26 cm og vægt 6.2 kg.
Opdrætter og ejer: Kennel Casa Bichons v/Tina Anqvist
Læs mere om Sally

Far: Skystar's Victor aka Ozzi
Skystar's Victor
Titler: DKJUCH og KLBJCH
Sundhed: Partella 0/0, Øjenattest 2018, 2019, 2020 og 2021 PPM i mild grad - og ellers uden anmærkninger for alvorlige øjensygdomme. Hjerte OK. Komplet saksebid 6/6. Derudover er Ozzi DKK mentaltestet og DNA testet for bl.a. korthår.
Højde 27 cm og vægt 6.4 kg
Opdrætter: Kennel Skystars v/Hege Sky Mokkelbost, Norge
Ejer: Tina Anqvist
Læs mere om Ozzi
Sally og Ozzi babyer
Hvalpene 1 dag gamle.
 
Avles som minimum efter Klubben for Små Selskabshunde og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.

Indavlsgrad 0%.

Se kuldets Stamtavle.
 
Trial pedigree Havanesegallery
Kennel Casa Bichon | Lystbådevej 2, 4040 Jyllinge - Denmark | Tlf.: +45 40 60 13 60 | kennel@casabichon.dk