Hvalpe / K-Kuld 2024

K-kuld 2024

Hvis alt går efter planen, venter Greta og Ace hvalpe maj 2024. Hvalpene vil kunne flytte til deres nye familier juli 2024. 
 
Casa Bichons Greta Garbo aka Greta
Titler: DKCH SECH KLBJUCH DKJUCH KLBJTW21 BORNHV23 KLBTW23 PLPZW23 C.I.B (under registrering)
Casa Bichons Greta Garbo
Sundhed: Patella 0/0. Øjenattest 2021, 2024 intet påvist. Hjerte OK. Komplet saksebid 6/6. Derudover er Greta DKK mentaltestet.
Højde 26 cm og vægt 6.8 kg.
DNA test: ej bærer af korthårsgen og chokolade
Ejer og opdrætter: Kennel Casa Bichons v/Tina Anqvist, Danmark
Læs mere om Greta
 
Visabellak's Epsilon aka Ace
Titler: DKCH DKJCH KLBJCH VIV22 VIJV22 HAHV23 DEROSG23
Sundhed: Patella 0/0. Øjenattest 2022, 2023 intet påvist. Hjerte OK. Komplet saksebid 6/6.
Højde 27 cm og vægt 8.0 kg.
DNA test: ej bærer af korthårsgen og chokolade
Ejer og opdrætter: Kennel Visabellak v/Vivian Kjølholm, Danmark
 
Greta tog fussen på os og gik i løb sammen med hendes niece Judy. Vi havde forventet at Greta skulle komme i løb til maj, så nu skulle der træffes nogle raske beslutninger. Det her skulle være Gretas første kuld. Der var i forvejen planlagt udstillingstur til Groningen i Holland, hvor Greta skulle kæmpe om at få det sidste CACIB for at blive C.I.B (Internationalt eksteriørchampionat), og derfor lod vi skæbne råde om det hele ville gå op i en højere endhed – for Holland skulle vi!

Øjenlysningen skulle også lige opdateres, så afsted fredag og få den i hus – TJEK, uden anmærkning. Så stod den ellers på klargøring af hunde, bil og afsted lørdag morgen. Udstillingen gik over alt forventning, udover at få det sidste CACIB, og kan nu tilføje International Champion til sit CV, blev Greta Bedst i Racen og skulle dermed i Main Ring. En lang dag, men ventetiden værd og endte på en podieplads som nr 3 i gruppe 9 – op i mod ca. 30-40 hunde. Wauw – what a show girl! Er mega stolt af hende. Lad os bare sige at hænderne var godt i vejret på køreturen hjemad, selvom vi alle var godt trætte.

Næste dag om formiddagen, afsted til vores reproduktionsdyrlæge Nina for at få taget progesteron-test. Nu måtte tiden og skæbnen vise, om vi havde forpasset chancen eller vi fortsat kunne nå at parre. Hendes udvalgte partner stod klar og afventede resultatet. Efter et par timer ringede Nina og kunne fortælle at Greta ville være topklar onsdag.

Efter nogle hektiske dage, kan vi se tilbage på en uge med to vellykkede dates. Begge helt fine naturlige parringer med Ace, som er en smuk, kærlig og frisk dreng som vi har kendt fra han blev født. Tilmed så heldige at kende flere af hundene i hans linjer, da han er opdrættet og ejet af min søde veninde.
 
Nu krydser vi fingre og ser frem til drægtighedsscanning efter påske hvor vi kan få tjekket antal og hjertelyd. Glæder os! En kombination vi ser meget frem til, og kun kan blive mega godt med de smukke forældre.
Avles som minimum efter Klubben for Små Selskabshunde og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.

Indavlsgrad 0% på de tre første generationer.

Se kuldets Stamtavle.
 
Kennel Casa Bichon | Lystbådevej 2, 4040 Jyllinge - Denmark | Tlf.: +45 40 60 13 60 | kennel@casabichon.dk